Birdhouse Studio

Over Birdhouse Studio


Birdhouse Studio is gelegen in het centrum van Gemert, Noord-Brabant.
Eigenaren Stephan Schultz en Neeltje van Doore zijn beide doorgewinterde muzikanten met veel ervaring en nog veel meer passie.

Met veel enthousiasme, geduld, een fijne ontspannen werksfeer, creativiteit en goede coaching proberen we iedere studio opname te geven wat het nodig heeft. Of het nu gaat om een verjaardagskado voor opa of een opname van een complete band? Voor van alles kun je bij Birdhouse Studio terecht.

Birdhouse Studio staat voor kwaliteit en een plezierige ervaring.
Door gebruik te maken van goede aparatuur (microfoons, buizenvoorversterkers, computers), goede begeleiding voor én tijdens de opnamens en een prettige werksfeer kunnen we het beste uit iedereen halen.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

  • Professionele opnamen: Singer/Songwriters, Bands, Blaaskapellen, Spraak/Voice-over, Zang op Orkestband.
  • Customised Music: Muziek die speciaal geschreven wordt voor uw bedrijf (commercial of presentatie), feest, computer spel of website.
  • Demo’s: Tijd- en kostenbesparend, goed klinkende en eerlijke opnames. Ideaal voor toelating op muziekopleidingen of aanmeldingen voor audities.
  • Kado’s: Verjaardagslied, Liefdeslied, Lied voor tijdens Huwelijksmis.
  • Kinderfeest: Laat de kinderen zich een Popster voelen! Compleet met Make-Up, Foto-shoot, Catering (optioneel) en Zangopnamen op een lied naar keuze*!
  • Vrijgezellenfeest: ook ouderen willen zich wel eens popster voelen! Compleet met Foto-shoot, Catering (optioneel) en Zangopnamen op een lied naar keuze*!
  • Losse opnamens: Zang, Drums, Gitaar, Basgitaar, Blaasinstrumenten et cetera.
  • Re-ampen van gitaarpartije:. Elders opgenomen gitaarpartijen kunnen door ons door professionele high-end gitaarversterkers en speaker cabinets gestuurd worden om het perfecte gitaargeluid te kunnen creeeren!
  • Professionele vocal coaching tijdens de opnamen: om het allerbeste resultaat te behalen krijg je tussen de verschillende ’takes’ coaching in de opnameruimte. Met deze begeleiding kun je betere resultaten behalen dan je ooit zelf zou verwachten!

*Mits van dit nummer orkestbanden te verkrijgen zijn.

Foto’s: Tony van Doore

Overige foto’s:

 

CONTACTFORMULIER


 

Uw naam*

Uw e-mail*

Onderwerp*

Uw bericht

Referenties


Anne Swinkels:
Birdhouse Studio is een super mooie studio met vele mogelijkheden om je passie voor muziek te leren ontwikkelen. Ook op het gebied van studio ervaring!

Erik Van Haperen: ‘I found the best sound!’
Voor de opname van een carnavalsnummer bij ‘Birdhouse Studio’ in Gemert geweest.  Een professionele omgeving waarbij Stephan Schultz als opnameleider van toegevoegde waarde is. Zijn gehoor is haarscherp waarbij ieder detail uitvergroot wordt en leidt tot een perfecte geluidsopname. Stephan’s innemende en coachende begeleiding brengt je in rust waardoor je zangperformance gestimuleerd en bevorderd wordt. Kortom, een ideale plek voor het creëren van de beste sound!

 

CONTACTGEGEVENS


Locatie: In het centrum van Gemert
Telefoonnummer: 06 4825 7755
Email adres: stephan@stephanschultz.com
Twitter: @guitarsenal

MADE BY JSNIJDERS