CRASH COURSES

Crash Courses


Looking for guitar lessons in English? Please fill out the form below!

Een Crash Course is een cursus waar bij je in een korte tijd (enkele weken) veel uitleg krijgt over 1 onderwerp. Uit hoeveel lessen een Crash Course bestaat ligt aan het onderwerp en aan jouw persoonlijke wensen. In feite is alles in te vullen naar jouw behoeften en de beschikbare tijd en middelen. De (school)vakantie is de uitgesproken tijd om veel bij te leren!

7 soorten Crash Courses voor gitaar!
Er zijn 7 soorten Crash Courses: Artiest/Band, Muziekstijl, Shredden en Techniek, Theorie en Improviseren, Vervolgopleiding, Zang/Gitaar en Kampvuur!

1. Artiest/Band
In the Crash Course Artiest behandelen we 1 artiest of band naar keuze. Hierbij wordt gebruik gemaakt van originele bladmuziek en tablature waardoor je er zeker van bent dat je de nummers op de correcte manier leert.
Denk bijvoorbeeld aan leren soleren als Joe Satriani, Rockabilly spelen zoals Brian Setzer, Scheuren als Steve Vai, Bluezen als BB King, John Mayer of Stevie Ray Vaughn. Maar ook aan het leren spelen van jouw favoriete nummers van bands als Volbeat, Bon Jovi, Tool, Mumford and Sons, Pearl Jam, Metallica, Green Day, Radiohead, Stray Cats, Elvis, Johnny Cash, Acda en de Munnik en nog vele vele anderen.
Staat jouw favoriete artiest of band er hierboven niet bij vraag dan gerust of we deze toch kunnen gaan behandelen!

Vraag gerust naar de mogelijkheden door het onderstaande formulier in te vullen!

2. Muziekstijl
Neem een duik in een muziekstijl naar keuze! Leer de ins and outs van de kenmerken van de technieken en achterliggende theorie van jouw favoriete muziekstijl. Denk bijvoorbeeld aan Blues, Pop, Singer/Songwriter, Hardrock, Heavy Metal, Reggea, Funk, Soul, Punk et cetera!
Bij de muziekstijl Grunge gaan we bijvoorbeeld nummers leren spelen van Pearl Jam, Soundgarden, Alice and Chains en natuurlijk Nirvana. Welke sounds, technieken en akkoorden gebruikten zij in hun beste songs?

Vraag gerust naar de mogelijkheden door het onderstaande formulier in te vullen!

3. Shredden en Techniek
Wil je een echte shredder worden? Met de Crash Course Shredden en Techniek leer je op een juiste manier een echte virtuoos te worden. Dit is alleen weggelegd voor de echte Die-Hards want er komt heel wat oefening en discipline bij kijken. Met een Persoonlijk Ontwikkel Plan en een Workout-Schema heb je alle houvast om in een korte tijd enorm vooruit te gaan in je Shred-skills!
Kies je liever voor 1 techniek die je (beter) wilt ontwikkelen dan is dit natuurlijk ook mogelijk! Sweepen, Tappen, Trempicking, Finger Picking, Benden, Squeals of Artificial Harmonics? Alles is mogelijk!

Vraag gerust naar de mogelijkheden door het onderstaande formulier in te vullen!

4. Theorie en Improviseren
Theorie en Improviseren zijn erg nauw met elkaar verbonden. Door de theorie in te duiken en te leren over akkoordenopbouw, Akkoordprogressies, Timing en Toonladders verkrijg je de tools om beter te kunnen improviseren.
Welke toonladder kan ik het beste spelen over dit akkoord? Hoe improviseer ik over deze Blues-progressie? Waarom klinkt deze noot niet over dit akkoord? Welke noten zitten er in een A13? Als ik een liedje in Gmineur wil schrijven, welke akkoorden passen hier dan in?
Al deze vragen en meer worden beantwoordt in de Crash Course  Theorie en Improviseren!

Vraag gerust naar de mogelijkheden door het onderstaande formulier in te vullen!

5. Vervolgopleiding
Ga je na de schoolvakantie naar de Metal Factory, Rockacademie, het Conservatorium of een andere muziekopleiding en wil je jezelf een voorsprong geven tijdens het eerste jaar vraag dan gerust even naar de mogelijkheden. We gaan kijken waar jouw verbeterpunten liggen en die gaan we dan in een raptempo naar een hoger niveau tillen!

Als je over enkele jaren naar een muziekopleiding wil is het verstandig nu al naar je auditie en toelatingsprocess toe te werken door jezelf zo veel mogelijk te ontwikkelen in je instrument, muziektheorie en voor te bereiden op de auditie.

Vraag gerust naar de mogelijkheden door het onderstaande formulier in te vullen!

6. Zang/Gitaar
Wil je jezelf graag beter begeleiden op de gitaar terwijl je zingt dan kun je de Crash Course Zang/Gitaar volgen. Samen met zangdocent Neeltje van Doore zullen wij je tips geven over techniek, timing, houding en het verdelen van je aandacht over je gitaar spel en je zang. Bij deze Crash Course zitten individuele lessen zang, individuele gitaarlessen en enkele gezamenlijke lessen waarbij we alles wat geleerd is in praktijk gaan brengen!

Vraag gerust naar de mogelijkheden door het onderstaande formulier in te vullen!

7. Kampvuur
Altijd al het middelpunt van het feest willen zijn? Degene die iedereen om het kampvuur aan het zingen krijgt met meezingers van artiesten zoals Guus Meeuwis, Gotye, Caro Emerald, The Beatles, Jason Mraz et cetera? Schrijf je dan nu in voor de Crash Course Kampvuur! Ook al kun je nog helemaal niets op de gitaar binnen enkele weken, en flink oefenen, stomen we jou klaar voor het kampvuur met makkelijke en leuke liedjes die we samen uit zullen kiezen (om te kijken welke liedjes te leren zijn in een korte tijd)! Nu ook voor Ukelele!

Vraag gerust naar de mogelijkheden door het onderstaande formulier in te vullen!

Schrijf je in voor een Crash Course


Uw naam*

Uw e-mail*

Telefoon

Onderwerp*

Eventuele extra opmerkingen

Over Mij


Het plezier, de steun en het enthousiasme dat muziek mij in mijn leven heeft gebracht, en nog steeds brengt, wil ik graag met anderen delen en op anderen overbrengen.

Muziek en de passie daar voor is levensveranderend en dat wil ik doorgeven. Niet alleen door middel van optredens en het schrijven van nummers maar tevens door het geven van gitaarlessen en bandcoaching.

‘Music can change the world because it can change people.’ – Bono  (U2)

Contact gegevens


Locatie: In het centrum van Gemert.
Telefoonnummer: 06 4825 7755
Email adres: info@ikwilgitaarles.com
Twitter: @guitarsenal
Privacy Verklaring – Birdhouse Studio

Referenties


‘Stephan heeft me erg geholpen all-round een betere gitarist te worden.’
Joep Snijders

‘Gitaarles krijgen van Stephan is een feest, iedere keer ga ik er weer met veel plezier naar toe!’
JanWillem Woolderink

‘De gitaarlessen van Stephan zijn leuk en leerzaam. Hij is een goede en betrokken allround leraar!!’
Brenda Woolderink (moeder van JanWillem)

‘Ik vind de gitaarlessen van Stephan supercool. Ik wil naar de Rockacademie en Stephan helpt mij om mijn doel te bereiken. Ik kijk er elke week weer naar uit!’
Rex van Doorn

‘Mijn zoon Rex krijgt les van Stephan en ik ben bij elke les aanwezig, het is elke minuut genieten als ik zie hoe Stephan hem leert gitaar spelen en noten lezen.’
Toon van Doorn

‘De lessen van stephan zijn gezellig en uitdagend. Hij kijkt naar wat je kan en waar je interesses liggen en past zijn lessen hierop aan!’
Yvonne van Rosmalen

MADE BY JSNIJDERS